Spicy frikadeller
Opskrift på frikadeller med smagfuld karry kartoffelsalat, friske krydderurter og agurkesalat Prøv Beauvais’ frikadelle opskrift! Frikadeller er en nem, klassisk hverdagsret, som du nemt kan spice op og gøre helt din egen! Denne opskrift er på netop det: En spicy version af frikadeller, som skal tilberedes på grillen eller en grillpande. Vores serveringsforslag til de […]
Serveringer: 4
Ingredienser
- 500 g hakket kalv og flæsk
- 3 spsk. Beauvais Hot Chili Ketchup
- 200 g løg
- 3 fed hvidløg
- 1 æg
- 2 spsk. hvedemel
- 2 spsk. persille
- 650 g kartofler
- 1 dl mayonnaise
- 1 dl cremefraiche 18%
- 2 spsk. Bähncke Dijonsennep
- 1 tsk. karry
- 2 spsk. kapers
- 2 Beauvais Drueagurker
- 100 g grøn peber
- 8 cherrytomater
- friske krydderurter
- 150 g Beauvais Agurkesalat
- salt og peber
Fremgangsmåde
- Rør først hakket kalv og flæsk med 1 spsk. salt.
- Tilsæt derefter Beauvais Chili Ketchup, 1 finthakket løg, presset hvidløg, æg, hvedemel, hakket persille og frisk kværnet peber. Rør farsen godt sammen (køl gerne farsen af 1 time inden, den skal grilles).
- Grill frikadellerne ved høj varme i ca. 5 min. på hver side.
- Kog kartofler i letsaltet vand i ca. 20 min. Køl kartoflerne af.
- Bland K Mayonnaise, cremefraiche og Bähncke Dijonsennep sammen med karry, revet løg, kapers, hakkede drueagurker, hakket grøn peber, halve cherrytomater og friske krydderurter. Smag til med salt og peber.
- Server grillede spicy frikadeller med kartoffelsalat og Beauvais Agurkesalat.
Notes
Tip
Kom hakkede jalapenos i farsen for at gøre den mere spicy.Tip
Træk frikadellerne på træspyd. Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @beauvaisdk