Salatwraps
I denne opskrift på salatwraps med sorte bønner har vi skiftet hvedetortillaerne ud med salatblade. De sorte bønner giver masser af fibre, proteiner og fylde. Find opskriften på salatwraps her.
Serveringer: 4
Ingredienser
- 1 ds. Beauvais Black Beans
- 1 dansk salathoved
- 3 forårsløg
- 1 stor moden avocado
- Citronsaft
- Ærteskud og solsikkeskud
Ærtepesto
- 0,25 liter grønne ærter, gerne fra frost
- 1 lille håndfuld basilikumblade
- 0,5 dl pinjekerner
- 1 fed hvidløg
- 0,5 dl olivenolie
- Salt og peber
- Evt. lidt vand, hvis den er for tyk
Fremgangsmåde
- Findel ærter, basilikumblade, pinjekerner og hvidløg med en stavblender til en grov mos.
- Rør olivenolien i og smag til med salt og peber.
- Hvis du gerne vil have den lidt tyndere i konsistensen, kan du tilsætte lidt vand.
- Hæld væden fra bønnerne og lad dem dryppe godt af.
- Skyl salaten og slyng/ryst/dup vandet godt af. Del salathovedet i blade; de mindste lægges oven på hinanden to og to.
- Snit forårsløgene, skær avocadokødet i tern og dryp med citronsaft.
- Fordel bønner, forårsløg og avocado på bladene, dryp med pesto, drys med de spæde skud fra ærter og solsikke. Server straks.
Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @beauvaisdk