Minestronesuppe
Minestronesuppe med pasta og bønner Minestronesuppen er hele familiens suppe. Den er både nem at lave, billig og varmende. Her får du opskriften på Beauvais’ minestronesuppe med sorte bønner, som gør suppen til et dejligt mættende måltid fyldt med fibre og næring.
Serveringer: 4
Ingredienser
- 1 løg
- 1 lille fennikelknold
- 2 stilke bladselleri
- 2 gulerødder
- Olivenolie
- 1 fed hvidløg
- 0,5 squash
- 1 ds. hakkede tomater med krydderurter
- 1 liter grøntsagsbouillon
- 100 g tørret pasta, f.eks. små muslingeskaller eller hjul
- 1 ds. Beauvais Black Beans
- 75 g babyspinat
- Salt og peber
- Grøn pesto
Fremgangsmåde
- Hak løget, snit fennikel og bladselleri og skær de skrællede gulerødder i tern.
- Sauter grøntsagerne et par minutter i lidt olivenolie, tilsæt knust hvidløg samt squash i små tern og steg endnu et kort øjeblik.
- Kom tomat, bouillon og pasta ved, kog op og lad suppen simre 8-10 min. til pastaen er al dente.
- Hæld væden fra bønnerne og lad dem dryppe af.
- Kom bønner og spinat i suppen og lade dem koge med i 2 min.
- Smag til med salt og peber og server suppen med pesto på toppen.
Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @beauvaisdk