Rødkålslasagne
Nem og hurtig rødkålslasagne med mornay sauce Lasagne er en fantastisk italiensk ret at servere for hele familien! Den smager skønt og kan mætte mange munde. Det eneste er, at lasagne ofte kan tage gevaldig lang tid at lave. Derfor har Beauvais lavet en nem opskrift på rødkålslasagne. En hurtig og nem lasagne opskrift at […]
Serveringer: 4
Ingredienser
- ½ porre
- 2 fed finthakkede hvidløg
- 400 g hakket kød
- 1 ds. økologiske tomater
- revet muskatnød
- salt og peber
- 10 lasagneplader
- 5 dl mornaysauce
- 300 g Beauvais Rødkål
- 150 g revet ost
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 180°. Sauter porre, hvidløg og kød i en gryde. Tilsæt tomater, og lad det simre. Smag til med muskatnød, salt og peber.
- Tag kødsovsen af blusset. Læg lasagneplader lagvis med først kødsovs, så lasagneplader, så Mornaysauce, så rødkål, så plader osv. Slut af med Mornaysauce og et tykt lag reven ost.
- Bag lasagnen i ovnen i ca. 30 min. ved 180° til overfladen er gylden. Server med grøn salat og groft brød.
Notes
Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @beauvaisdk