Grøn salat
Ved at tilføje hvide bønner til en klassisk grøn salat får du en salat, som har et højere indhold af protein og kostfibre. Salaten kan varieres i det uendelige og spises som en ret i sig selv eller som tilbehør.
Serveringer: 4
Ingredienser
- 1 æble
- ½ tsk. dijonsennep
- 1 fed knust hvidløg
- 1 spsk. æbleeddike
- 2 spsk. olivenolie
- salt og peber
- 1 ds. Beauvais Økologiske Cannellini Beans
- 1 frise eller mini romaine salat
- 1 julesalat
- 1 fricille salat eller anden grøn sprød salat
- 50 g grofthakkede valnødder
Fremgangsmåde
- Halver æblet, fjern kernehus og blomst, og skær det i smalle både. Halver bådene på langs.
- Pisk dijonsennep, hvidløg, eddike, olivenolie, salt og peber sammen til en dressing, og vend æblet heri.
- Hæld væden fra bønnerne, og bland med dressing og æble.
- Snit eller riv salaterne, og kom dem i bønne-æble blandingen.
- Drys salaten med valnødder, og server salaten som tilbehør til fjerkræ, lyst kød eller som frokostsalat suppleret med gedeost eller emmentaler.
Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @beauvaisdk