Grillet broccoli
Grillet broccoli med bacon, pinjekerner, parmesan, rødbeder i tern, creme fraiche dressing og friske krydderurter Broccoli behøver ikke være kedelig. Hos Beauvais anbefaler vi dig at grille den sprød på grillen og tilsætte en god dressing bagefter. Det er en god måde at få den dejlige smag frem på.
Serveringer: 4
Ingredienser
- 450 g broccoli
- 30 g pinjekerner
- 100 g bacon
- 75 g parmesanost
- 3 spsk. Beauvais Rødbeder i Tern
- 1 dl Beauvais Creme Fraiche Dressing
- 1/2 citron, saft herfra
- friske krydderurter
- salt og peber
Fremgangsmåde
- Skær broccoli i buketter, og del dem på midten.
- Grill broccoli ved høj varme i ca. 3 min.
- Rist pinjekerner gyldne på en tør pande. og steg bacon sprødt.
Notes
Tip
Prøv også grillede rødløg til denne ret.Tip
Erstat pinjekerne med solsikkefrø eller andre nødder eller kerner. Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @beauvaisdk