Gratinerede nachos med kylling
Gratinerede nachos med grillet kylling, guacamole, agurkerelish og purløg Nachos er en perfekt ret til weekenden. Gør dem ekstra lækre ved at tilberede dem på grillen og tilføj kylling for en fyldigere ret. Spis dem med en masse forskellig dip og tilbehør – f.eks. creme fraiche dressing og agurkerelish.
Ingredienser
- 2 dl Beauvais Creme Fraiche Dressing
- 2 avokado
- 2 fed hvidløg
- 500 g kyllingebrystfileter
- 1 spsk. tørret rosmarin
- 400 g tortilla chips
- 75 g revet cheddar
- 100 g rødløg
- 1 dl Beauvais BBQ Sauce
- 1 dl Beauvais Agurke Relish
- purløg
- salt og peber
- 1/2 citron, saft herfra
Fremgangsmåde
- Blend avokado og hvidløg til guacamole i en blender sammen med 1 dl Beauvais Creme Fraiche Dressing. Smag til med salt, peber og citron.
- Krydr kyllingebrystfileter med salt, peber og rosmarin. Grill kyllingebrystfileter i ca. 10 på hver side ved høj varme.
- Hæld tortilla chips op i et ildfast fad og skær kylling i mundrette stykker. Fordel kyllingestykker og revet ost udover chipsene. Gratiner nachos i lukket grill i ca. 3 min. ved høj varme.
- Server gratinerede nachos med grillet kylling, ringe af rødløg, guacamole, Beauvais Cremefraiche Dressing, Beauvais Agurkerelish og hakket purløg.
Notes
Tip
Erstat evt. tortilla chips med grillede peberfrugter eller grillede squash i skiver.Tip
Retten kan også laves i en almindelig ovn. Kyllingen kan også steges på en grillpande eller en almindelig pande. Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @beauvaisdk