Chili con Carne
Chili con Carne er en klassiker i mange danske hjem. Den er en stor favorit blandt store og små, fordi den kan krydres efter eget ønske. Find Beauvais’ opskrift på Chili con Carne med kidneybønner her.
Serveringer: 4
Ingredienser
- 500 g hakket oksekød
- 2 ds. Beauvais Red Kidney Beans
- 1 ds. hakkede tomater
- 1 spsk. tomatpuré
- 1 spsk. olivenolie
- 2 fed hvidløg
- 2 løg
- 0,5 glas soltørrede tomater i olie
- salt og peber
- spidskommen
Tilbehør
- Ris
- Lunt brød
- Creme fraiche
Fremgangsmåde
- Hak løg og hvidløg fint og steg i olien til løgene er klare.
- Tilsæt det hakkede kød og steg videre til kødet er gennemstegt.
- Hak de soltørrede tomater og tilsæt dem til kødet sammen med tomatpure.
- Åbn to dåser Beauvais Red Kidney Beans og vend forsigtigt bønnerne i retten.
- Lad det hele simre i en halv time og smag til med salt, peber og spidskommen.
- Server retten rygende varm med ris, brød og creme fraiche.
Notes
Tip
Smag til med ca. 40 g mørk chokolade (+ 70%) og spændende krydderier som kanel og stødt krydderier for ekstra smag.Tip
Du kan gøre vegetarisk ved at erstatte kødet med flere forskellige bønner og grøntsager som f.eks. gulerødder – så får du en Chili sin Carne! Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @beauvaisdk