Broccolisalat
Frisk broccolisalat med kidneybønner Denne super sunde broccolisalat med røde kidneybønner er fyldt med vitaminer, mineraler, protein og kostfibre og er samtidig lav på fedt. Salaten egner sig både som tilbehør eller som et let måltid.
Serveringer: 4
Ingredienser
- 1 broccolihoved
- 1 ds. Beauvais Red Kidney Beans
- 2 æbler i både
- 1 rødløg
- ½ citron, saft herfra
- 2 spsk. soja
- 1 tsk. hakket hvidløg
- 1 tsk. hakket chili
- 1 spsk. sesamolie
- 1 spsk. ristede sesamfrø
- ½ bdt. fintsnittet koriander
Fremgangsmåde
- Skær broccoli i bundter, og kog dem i letsaltet vand til de er let møre, men stadig har bid. Skyl bundterne i iskoldt vand og lad dem dryppe godt af.
- Hæld væden fra bønnerne, skyl dem i koldt vand og bland dem med broccolien.
- Snit rødløg i strimler og bland de øvrige ingredienser sammen.
- Vend det hele sammen med broccoli og bønner.
Notes
Tip
Gem gerne lidt koriander og sesamfrø til pynt. Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @beauvaisdk