Biksemad
Pyt-i-pande Biksemad er en sand, dansk klassiker på middagsbordet. Det er en nem og hurtig ret, der kan laves ud af madrester fra dagen før. Servér din biksemad med spejlæg, rødbeder, ketchup og engelsk sauce – det er en sikker vinder!
Serveringer: 4
Ingredienser
- 3 løg
- 400 g stegt okse- eller svinekød
- 1 kg kogte kartofler i tern
- 1 spsk. olie eller smør
- 2 spsk. soja
- 2 spsk. Beauvais Engelsk Sauce
- salt og peber
- 4 æg
- Beauvais Rødbeder i tern
- Beauvais Ketchup
- Rugbrød
Fremgangsmåde
- Skær løgene i tern, og steg dem sprøde i fedtstoffet.
- Skær kartofler og kød i små terninger, og steg det på panden ved svag varme.
- Kom sojasovs og Beauvais Engelsk Sauce i blandingen. Krydr med salt og peber.
- Vend rundt så det ikke bliver for tørt.
- Server med rugbrød, spejlæg, rødbeder i tern og ketchup. Velbekomme.
- Pynt evt. med lidt purløg.
Notes
Tip
Tilføj kogte grøntsagsstykker og pølser i retten. Så får du en variant, der minder lidt om den svenske ret „Pytt-i-panna“. Eller prøv Beauvais Hot Chili for at få ekstra smag. Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @beauvaisdk