3 grillmarinader
Grillmarinade med ketchup Ketchup er med sin karakteristiske krydrede smag den perfekte basis i en grillmarinade. Beauvais giver dig her opskriften på tre marinader til forskelligt kød – der er helt sikkert noget for enhver smag!
Ingredienser
Hot Grill Marinade
- 2 dl Beauvais Hot Grill Sauce
- 4 spsk. Bähncke Dijonsennep
- 4 spsk. olivenolie
- 2 spsk. Beauvais Engelsk Sauce
- 1 dl citronsaft
- 1 tsk. korianderfrø
- 2 spsk. farin
Chili Marinade
- 2 dl Beauvais Hot Chili Ketchup
- 1 dl frisk ananasjuice
- 1 lime, saft herfra
- 4 spsk. olivenolie
- 2 spsk. peanutbutter
- 2 spsk. rørsukker
- 2 spsk. hakket frisk mynte
BBQ Marinade
- 2 dl Beauvais BBQ Sauce
- 2 spsk. Bähncke Dijonsennep
- 4 spsk. olivenolie
- 3 fed hvidløg
- 1 spsk. rødvinseddike
- 1 dl øl eller rødvin
- 2 spsk. honning
- 2 spsk. hakket frisk rosmarin
Fremgangsmåde
- Hot Grill Marinade (passer godt til kylling, svinekød og oksekød).
Pisk alle ingredienser sammen, og marinér kød deri. - Chili Marinade (passer godt til laks, lamme- og oksekød).
Pisk alle ingredienser sammen, og marinér kød deri. - BBQ marinade (passer godt til svinekød og oksekød).
Pisk alle ingredienser sammen, og marinér kød deri.
Notes
Tip
Brug ca. 1 dl til 500 g kød, kom kød og marinade i en frysepose og marinér det deri. Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @beauvaisdk