Gratinerede nachos
Nachos med bønner, guacamole, salsa, cremefraiche og friske krydderurter Prøv at tilføje røde kidneybønner til dine nachos. De tilfører den lækre snack ekstra fylde og en rund og mild smag – perfekt med salsa og guacamole.
Nachos med bønner, guacamole, salsa, cremefraiche og friske krydderurter Prøv at tilføje røde kidneybønner til dine nachos. De tilfører den lækre snack ekstra fylde og en rund og mild smag – perfekt med salsa og guacamole.
Du kender måske til den beigefarvede hummus, som er lavet på almindelige, beigefarvede kikærter. Prøv denne velsmagende hummus i nye mørke klæder lavet på sorte kikærter.
Hummus af økologiske kikærter Lav din egen hjemmelavede hummus med Beauvais Økologiske Kikærter. Den er nem at lave og smager fantastisk. Brug den som tilbehør til mange forskellige retter eller som dip til grøntsager og pitabrød.
4 tapas eller tilbehør til grillet kød eller fisk Mangler du inspiration til tilbehøret til grillen? Beauvais giver dig her fire lækre småretter, der både kan serveres som tapas eller som tilbehør til kød og grønt.
Lav de perfekte solæg Solæg er en klassisk sønderjysk egnsret, der ser fantastisk ud på frokostbordet. Prøv Beauvais’ opskrift på solæg fyld med urtemayo og sennep. Fyld og tilbehør kan varieres efter smag og behag, så alle kan være med.
Brug dine brødrester til sprøde croutoner Bekæmp madspild og brug dine brødrester til at lave lækre hjemmelavede croutoner! Server dem i salater eller som sund snack. Alle typer brød kan bruges.
Gilleleje flækkesild er en sjællandsk egnsret. I gamle dage saltede man sildene, så de kunne holde sig til vintermånederne. I Beauvais’ opskrift på traditionelle flækkesild saltes sildene dagen før og serveres med syltetøj, agurkerelish og bearnaise sauce i en vidunderlig kombination.
Prøv denne lette udgave af kartoffelsalat med en nem og frisk dressing. Perfekt som tilbehør til grill, kylling og fisk!
En god dressing kan gøre de fleste salater til et saftigt og lækkert tilbehør eller måske endda hovedret i sig selv. De fleste af os kender dog til problemet med at få lavet en god salatdressing til vores salater, der sætter prikken over i’et og bringer de allerbedste smage frem. Heldigvis findes der et væld …
Lyserød tzatziki med rødkål Denne nyfortolkede tzatziki med rødkål smager skønt og lidt sødt. Den gør sig godt til grillet kød, kartofler og brød – og så har den flot lyserød farve!