Western spyd
Marinerede grillspyd af svinekød Denne nemme marinade gør sig rigtig godt til grillspyd af svinekød. Prøv dem i pitabrød med rødkålstzatziki.
Marinerede grillspyd af svinekød Denne nemme marinade gør sig rigtig godt til grillspyd af svinekød. Prøv dem i pitabrød med rødkålstzatziki.
Mini burgere Sliders er navnet på de populære miniburgere med fyld, der kan varieres i det uendelige. Beauvais giver dig her opskriften på 3 forskellige sliders med forskelligt fyld.
Prøv denne lette udgave af kartoffelsalat med en nem og frisk dressing. Perfekt som tilbehør til grill, kylling og fisk!
En god dressing kan gøre de fleste salater til et saftigt og lækkert tilbehør eller måske endda hovedret i sig selv. De fleste af os kender dog til problemet med at få lavet en god salatdressing til vores salater, der sætter prikken over i’et og bringer de allerbedste smage frem. Heldigvis findes der et væld …
Lyserød tzatziki med rødkål Denne nyfortolkede tzatziki med rødkål smager skønt og lidt sødt. Den gør sig godt til grillet kød, kartofler og brød – og så har den flot lyserød farve!
Kan du godt lide, at der er lidt mere krudt i din burger? Så prøv denne pikante burger med krydrede appetitagurker, sennep og chiliketchup!
Fiskefrikadeller er en klassiker i mange danske hjem. Denne nyfortolkede udgave serveres med grove rugfritter og pink hjemmelavet remoulade.
Pyt-i-pande Biksemad er en sand, dansk klassiker på middagsbordet. Det er en nem og hurtig ret, der kan laves ud af madrester fra dagen før. Servér din biksemad med spejlæg, rødbeder, ketchup og engelsk sauce – det er en sikker vinder!
French coleslaw er lækkert tilbehør til bl.a. kød. Her finder du Beauvais’ opskrift på french coleslaw, som vi foreslår, at du serverer til spareribs med marianade af Beauvais Ketchup.
Ingen hjemmelavet burger uden knasende og krydrede syltede agurker. Prøv Beauvais appetitagurker og server selvfølgelig også din burger med Beauvais tomatketchup!