Aftensmad

Beauvais opskrift grillet broccoli

Grillet broccoli

Grillet broccoli med bacon, pinjekerner, parmesan, rødbeder i tern, creme fraiche dressing og friske krydderurter Broccoli behøver ikke være kedelig. Hos Beauvais anbefaler vi dig at grille den sprød på grillen og tilsætte en god dressing bagefter. Det er en god måde at få den dejlige smag frem på.

Beauvais opskrift nachos med kylling

Gratinerede nachos med kylling

Gratinerede nachos med grillet kylling, guacamole, agurkerelish og purløg Nachos er en perfekt ret til weekenden. Gør dem ekstra lækre ved at tilberede dem på grillen og tilføj kylling for en fyldigere ret. Spis dem med en masse forskellig dip og tilbehør – f.eks. creme fraiche dressing og agurkerelish.

Beauvais opskrift hotdogs pulled pork

Hotdogs

Hotdogs med feldsalat, pulled pork, cheddar, røde jalapenos, hvidløgsdressing og purløg Opgradér din hotdog med masser af anderledes og velsmagende fyld. Beauvais giver dig her inspiration til, hvordan du kan lave de ultimative hotdogs, som uden tvivl vil være et stort hit til grillaftenen.

Beauvais opskrift tapas

Tapas

4 tapas eller tilbehør til grillet kød eller fisk Mangler du inspiration til tilbehøret til grillen? Beauvais giver dig her fire lækre småretter, der både kan serveres som tapas eller som tilbehør til kød og grønt.

Beauvais opskrift kylling i karry

Kylling i kokos, karry og kikærter

Lækker og nem hverdagsret med kylling Kylling i karry, kokos og kikærter er en nem hverdagsret, som er populær i mange danske hjem. Prøv denne opskrift på kylling i karry med et asiatisk tvist og ekstra mættende fylde fra Beauvais Kikærter.

Beauvais opskrift chiligryde

Chiligryde af oksebov

Chiligryde af oksebov En chiligryde er den perfekte middagsret på kølige aftener. Her får du Beauvais’ opskrift på simreretten med masser af smag fra chili, hvidløg, spidskommen, chokolade og rødvin og god fylde fra røde kidneybønner.

Beauvais opskrift boller i karry

Boller i karry

Boller i karry er en kendt, klassisk dansk ret, som består af ris og kogte kødboller i en krydret karrysovs. Opskriften er super simpel og bliver endnu bedre med Beauvais syltede græskar som tilbehør, der giver en sød og syrlig smag til retten. Karryretter er især gode at spise om vinteren, da det giver masser …

Boller i karry Read More »

Beauvais opskrift spaghetti bolognese

Spaghetti Bolognese

Klimavenlig pasta med kødsovs Spaghetti bolognese, bedre kendt som pasta med kødsovs, er en af danskernes absolutte favoritretter. Den er nem at tilberede, smager godt og kan varieres i det uendelige. Beauvais giver dig her en opskrift på pasta med kødsovs, der uden tvivl vil vække begejstring ved middagsbordet. Udskift oksekød med kylling for en …

Spaghetti Bolognese Read More »

Beauvais opskrift burger

Verdens bedste burger

Få dine burgerbøffer til at smage endnu bedre Ofte laver man sin burgerbøffer udelukkende af hakket oksekød, men skal du have dem til at smage endnu bedre, så rør selv farsen. Lad dig inspirere af denne opskrift, der giver dig god inspiration til, hvordan du nemt kan få dine bøffe til at smage af mere. …

Verdens bedste burger Read More »

Beauvais opskrift solæg

Solæg

Lav de perfekte solæg Solæg er en klassisk sønderjysk egnsret, der ser fantastisk ud på frokostbordet. Prøv Beauvais’ opskrift på solæg fyld med urtemayo og sennep. Fyld og tilbehør kan varieres efter smag og behag, så alle kan være med.