Spaghetti Bolognese
Klimavenlig pasta med kødsovs Spaghetti bolognese, bedre kendt som pasta med kødsovs, er en af danskernes absolutte favoritretter. Den er nem at tilberede, smager godt og kan varieres i det uendelige. Beauvais giver dig her en opskrift på pasta med kødsovs, der uden tvivl vil vække begejstring ved middagsbordet. Udskift oksekød med kylling for en […]
Serveringer: 4
Ingredienser
- 1,5 fed hvidløg
- 0,5 gulerod
- 1 spsk. frisk rød chili
- 2 spsk. olivenolie
- 1 ds. hakkede tomater
- 1 terning hønsebouillon
- 1,5 spsk. Beauvais Tomatpuré
- 1 dl madlavningsfløde 18 pct.
- 1,5 dl vand
- 1 spsk. basilikum
- 0,5 tsk. cayennepeber
- 1 spsk. sukker
- 1,5 spsk. majsstivelse
- salt og peber
- 500 g hakket kylling
Fremgangsmåde
- Sauter finthakket hvidløg, gulerod og chili i olivenolie i en gryde. Tilsæt hakkede tomater, hønsebouillonterning, tomatkoncentrat, madlavningsfløde, vand basilikum, cayennepeber og sukker.
- Kog op, og lad det simre i ca. 10 min. under låg. Smag til med salt og friskkværnet peber. Jævn bolognese, og kog den igennem ca. 2 min. under omrøring. Blend evt. saucen med en stavblender, inden kødet tilsættes.
- Brun 500 g hakket kylling af i lidt olivenolie, og bland det sammen med sovsen. Lad simre ved god varme i ca. 5 minutter
Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @beauvaisdk