burger

Rødbedefrikadeller

Opskrift på rødbedefrikadeller Frikadeller er en populær dansk ret blandt voksne og børn. De fleste af os er vokset op med den traditionelle kalve- og svinekødsfrikadelle, men faktisk er det meget nemt at tilpasse frikadellen dine smagsløg eller sågar at lave en sundere udgave af frikadellen med flere grøntsager. Beauvais har lavet en fortrinlig opskrift […]
Serveringer: 4

Ingredienser

Fremgangsmåde

  • Tilsæt salt til kødet, og rør det i 2 min., indtil det er en fars. Tilsæt revet løg og æg, og rør i 1 min. Tilsæt vand, til der kan formes frikadeller af farsen - pas på, at den ikke bliver for blød.
  • Vend så de drænede rødbedetern i, og tilsæt evt. timian.
  • Steg rødbedefrikadellerne på en pande i fedtstof ved jævn varme i ca. 6 min. på hver side.
  • Server med salat og dressing.
Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @beauvaisdk