Rødbedefrikadeller
Opskrift på rødbedefrikadeller Frikadeller er en populær dansk ret blandt voksne og børn. De fleste af os er vokset op med den traditionelle kalve- og svinekødsfrikadelle, men faktisk er det meget nemt at tilpasse frikadellen dine smagsløg eller sågar at lave en sundere udgave af frikadellen med flere grøntsager. Beauvais har lavet en fortrinlig opskrift […]
Serveringer: 4
Ingredienser
- 400 g hakket kalv og flæsk
- 1 tsk. salt
- 1 løg
- 2 æg
- 2 dl vand
- 125 g Beauvais Rødbeder i tern
- evt. timian
- fedtstof til stegning
Fremgangsmåde
- Tilsæt salt til kødet, og rør det i 2 min., indtil det er en fars. Tilsæt revet løg og æg, og rør i 1 min. Tilsæt vand, til der kan formes frikadeller af farsen - pas på, at den ikke bliver for blød.
- Vend så de drænede rødbedetern i, og tilsæt evt. timian.
- Steg rødbedefrikadellerne på en pande i fedtstof ved jævn varme i ca. 6 min. på hver side.
- Server med salat og dressing.
Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @beauvaisdk