Revelsben med øl
Øl-benene bliver, som navnet antyder, kogt i øl for at gøre benene dejligt møre. Prøv at marinere revelsben i en marinade af Beauvais’ klassiske tomatketchup og engelske sauce, der giver en skøn krydret smag.
Serveringer: 4
Ingredienser
- 700 g revelsben i skiver uden svær og ben
- 1/2 l hønsebouillon
- 1/2 porter (eller anden mørk øl)
- 100 g grofthakket løg
- krydderi til kogning (5 peberkorn, 2 laurbærblade, 1 tsk. Timian og 1 spsk. Salt)
Marinade
- 1/2 dl Beauvais Tomat Ketchup
- 2 spsk. Beauvais Engelsk Sauce
- 2 spsk. Bähncke Taffelsennep
- 4 spsk. Den Gamle Fabrik Boysenbær Marmalade
- 500 g colaslaw
- friske krydderurter
Fremgangsmåde
- Læg revelsbenene i en gryde, og tilsæt bouillon, porter, løg, peberkorn, laurbærblad, timian og salt.
- Lad det koge under låg i ca. 1 time til benene er godt møre.
- Afkøl dem i lagen til næste dag (eller i køleskabet).
- Rør Beauvais Tomatketchup, Beauvais Engelsk sauce, Bähncke Taffelsennep og Den Gamle Fabrik Boysenbær marmelade sammen til en marinade.
- Pensl marinaden på revelsbenene, og grill/steg dem i ovnen ved 250 grader i ca. 15-20 min.
- Server øl-ben med coleslaw og friske krydderurter.
Notes
Tip
Gem kogelagen til senere og tilsæt blot fløde - så har du en lækker sauce. Server saucen til koteletter eller til mørbrad. Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @beauvaisdk