Mørbrad i fad
Mørbrad i fad med sorte kikærter, rød peber og friske krydderurter. Giv denne velkendte og velsmagende ret spændende twist ved at tilføje sorte kikærter.
Serveringer: 4
Ingredienser
- 600 g svinemørbrad
- 2 spsk. olivenolie
- 150 g løg
- 175 g rød peber
- 1 ds. Beauvais Økologiske Sorte Kikærter
- 400 g hakkede tomater
- 2,5 dl piskefløde
- 1 spsk. timian
- salt og peber
- friske krydderurter
Fremgangsmåde
- Skær mørbrad i bøffer og krydr med salt og peber.
- Brun mørbradbøfferne af på en pande i olivenolie. Læg bøfferne i et ildfast fad.
- Brun hakket løg af i panden og kom den i fadet sammen med hakket rød peber, Beauvais Økologiske Sorte Kikærter, hakkede tomater, piskefløde og timian.
- Smag til med salt og peber.
- Steg mørbrad i fad i ovnen ved 200 grader varmluft i ca. 60 min.
Notes
Serveringsforslag
Server mørbrad i fad med ris, brød, salat eller kartofler. Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @beauvaisdk