Marinerede rejer
Grillede rejer i en limemarinade er en skøn ret til en sommerlig grillaften. Den friske marinade af lime, koriander og chili går perfekt med en rund og stærk dressing af bl.a. tomatketchup, mayonnaise og tabasco.
Serveringer: 4
Ingredienser
Grillede limemarinerede rejer
- 12 store rejer
- 2 økologiske lime, saft og skal
- 3 spsk. olivenolie
- ½ dl koriander
- ½ tsk. chiliflager
- salt og peber
- 12 træspyd
Dressing
- ½ dl Beauvais Tomat Ketchup
- 1 dl mayonnaise
- 1 lille skalotteløg
- 5 dråber tabasco
- cayennepeber
- paprika
- salt og peber
Fremgangsmåde
- Pil rejerne og lad evt. halen sidde på.
- Riv limeskallen i en skål, og pres saften heri. Tilsæt olivenolie, hakkede koriander, chiliflager, salt og peber.
- Kom rejerne i en frysepose, og hæld marinaden ved. Lad rejerne marinere i køleskabet i et par timer.
- Læg 12 træspyd i vand i ½ -1 time. Så undgår du, at de brænder, når de grilles.
- Rør en dressing af Beauvais Tomat Ketchup, mayonnaise og revet skalotteløg, og smag til med tabasco, cayennepeber, paprika, salt og peber.
- Sæt rejerne på spyd, og grill dem i ca. 2 minutter på hver side. Drys rejerne med salt, og server den lækre dressing til.
Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @beauvaisdk