Kylling i kokos, karry og kikærter
Lækker og nem hverdagsret med kylling Kylling i karry, kokos og kikærter er en nem hverdagsret, som er populær i mange danske hjem. Prøv denne opskrift på kylling i karry med et asiatisk tvist og ekstra mættende fylde fra Beauvais Kikærter.
Serveringer: 4
Ingredienser
- 4 kyllingebryst
- 1 spsk. olie
- 1 spsk. karrypasta
- 1 ds. Beauvais Økologiske Kikærter
- 1 tsk. hakket hvidløg
- 1/2 tsk. hakket chili
- 1 ds. kokosmælk
- 1/2 dl hvidvin
- 1 porrer
- 1 spsk. koriander
Tilbehør
- ris
Fremgangsmåde
- Kyllingebrysterne skæres i mundrette bidder og brunes i olie og karrypasta.
- Hvidvin og kokosmælk samt hvidløg, chili og koriander tilsættes. Lad det hele småsimre under låg i 5 minutter.
- Skær porrerne i ringe, skyl kikærterne, og kom begge dele ned til kyllingen. Lad retten simre i yderligere 10 minutter.
- Smag til med salt og peber. Server med løse ris.
Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @beauvaisdk