Beauvais opskrift kylling i karry

Kylling i kokos, karry og kikærter

Lækker og nem hverdagsret med kylling Kylling i karry, kokos og kikærter er en nem hverdagsret, som er populær i mange danske hjem. Prøv denne opskrift på kylling i karry med et asiatisk tvist og ekstra mættende fylde fra Beauvais Kikærter.
Serveringer: 4

Ingredienser

  • 4 kyllingebryst
  • 1 spsk. olie
  • 1 spsk. karrypasta
  • 1 ds. Beauvais Økologiske Kikærter
  • 1 tsk. hakket hvidløg
  • 1/2 tsk. hakket chili
  • 1 ds. kokosmælk
  • 1/2 dl hvidvin
  • 1 porrer
  • 1 spsk. koriander

Tilbehør

  • ris

Fremgangsmåde

  • Kyllingebrysterne skæres i mundrette bidder og brunes i olie og karrypasta.
  • Hvidvin og kokosmælk samt hvidløg, chili og koriander tilsættes. Lad det hele småsimre under låg i 5 minutter.
  • Skær porrerne i ringe, skyl kikærterne, og kom begge dele ned til kyllingen. Lad retten simre i yderligere 10 minutter.
  • Smag til med salt og peber. Server med løse ris.
Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @beauvaisdk