French Coleslaw med Spareribs
French coleslaw er lækkert tilbehør til bl.a. kød. Her finder du Beauvais’ opskrift på french coleslaw, som vi foreslår, at du serverer til spareribs med marianade af Beauvais Ketchup.
Serveringer: 4
Ingredienser
Spareribs
- ½ dl Bähncke Karry Ketchup
- ½ dl Beauvais Tomat Ketchup
- 1,4 kg færdigtilberedte spareribs
French Coleslaw
- 4 gulerødder
- ½ hvidkål/spidskål
- 1 spsk. sukker
- 2 spsk. citronsaft
- 1 spsk. hvidvinseddike
- ½ dl Bähncke Frenchdog Dressing
- ½ dl Mayonnaise
- salt og peber
- ½ dl hakket persille
- valnøddekerner
Fremgangsmåde
- Rør Bähncke Karry Ketchup og Beauvais Tomat Ketchup sammen.
- Læg spareribs i et ovnfast fad, smør dem med ketchupblandingen, og steg dem i ovnen efter anvisning på pakken.
- Skræl gulerødderne og riv dem groft evt. med et juliennejern. Skær kålen i tynde strimler.
- Rør sukkeret med citronsaft og hvidvinseddike, og tilsæt Bähncke Frenchdog Dressing og Mayonnaise.
- Smag dressingen til med salt og peber.
- Vend den med kål, gulerødder, hakket persille og valnødder.
Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @beauvaisdk