Wok på grillen
Den populære wok kan også laves på grillen i stedet for på komfuret. Følg Beauvais’ opskrift og tilbered din wok under åben himmel.
Serveringer: 4
Ingredienser
- 2 løg
- 1/2 spidskål
- 4 asparges
- 1 rød peber
- evt. chili
- 1 porre
- 300 g kyllingebryst
- salt, peber og timian
- 1 spsk. soja
- 10 Beauvais Asier
Fremgangsmåde
- Snit løgene fint sammen med spidskål, asparges, porre og rød peber.
- Svits det hele med kødet i en wok i varm olie, som er placeret på grillens rist over de varme kul.
- Tilsæt salt, peper, timian og soja. Kom asierne i til sidst.
- Krydr evt. med persille, koriander og lime.
Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @beauvaisdk