Wok på grillen

Den populære wok kan også laves på grillen i stedet for på komfuret. Følg Beauvais’ opskrift og tilbered din wok under åben himmel.
Serveringer: 4

Ingredienser

  • 2 løg
  • 1/2 spidskål
  • 4 asparges
  • 1 rød peber
  • evt. chili
  • 1 porre
  • 300 g kyllingebryst
  • salt, peber og timian
  • 1 spsk. soja
  • 10 Beauvais Asier

Fremgangsmåde

  • Snit løgene fint sammen med spidskål, asparges, porre og rød peber.
  • Svits det hele med kødet i en wok i varm olie, som er placeret på grillens rist over de varme kul.
  • Tilsæt salt, peper, timian og soja. Kom asierne i til sidst.
  • Krydr evt. med persille, koriander og lime.
Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @beauvaisdk