3 sliders
Mini burgere Sliders er navnet på de populære miniburgere med fyld, der kan varieres i det uendelige. Beauvais giver dig her opskriften på 3 forskellige sliders med forskelligt fyld.
Serveringer: 4
Ingredienser
BBQ Slider
- 4 skiver bacon
- 500 g hakket oksekød
- 4 skiver cheddar
- 4 sliderboller
- 200 g coleslaw
- 4 spsk. Beauvais BBQ Sauce
- 50 g rødløg
- 50 g Beauvais Agurkesalat
Asiatisk slider
- 1 dl Bähncke Salatmayonnaise
- 2 spsk. sesamfrø
- 1 tsk. fiskesauce (kan undlades)
- 300 g kyllingebrystfilet
- 2 tsk. karry (eller gul karrypasta)
- 4 sliderboller
- 4 spsk. Beauvais Hot Chili Ketchup
- 75 g bønnespirer
- 2 forårsløg
- 1 lime
- koriander
- soja og peber
Børnevenlig slider
- 8 træspyd
- 500 g hakket kalv og flæsk
- 150 g løg
- 1 æg
- 2 spsk. hvedemel
- 4 sliderboller
- 4 spsk. Bähncke Salatmayonnaise
- 4 skiver agurk
- 4 skiver tomat
- salt og peber
- 4 spsk. Bähncke ristede løg (kan undlades)
Fremgangsmåde
- BBQ Slider Steg bacon sprødt på grill. Form hakket oksekød til bøffer, og krydr dem med salt og peber. Grill bøfferne i ca. 2 min. på hver side ved høj varme. Læg en skive cheddar oven på bøffen, når den vendes. Halver sliderboller, og rist dem i et minuts tid ved høj varme på grillen. Anret sliderbolle med coleslaw, grillet bøf med cheddar, Beauvais BBQ Sauce, bacon, rødløg og Beauvais Agurkesalat.
- Asiatisk Slider Rist sesamfrø på en tør pande, og bland dem med Bähncke Salatmayonnaise, 1 tsk. karry og fiskesauce. Smag til med soja og peber. Vend kyllingebrystfileter i 1 tsk. karry. Grill kyllingebrystfileter ved medium varme i ca. 10 min. På hver side. Skær dem i skiver. Halver sliderboller og rist dem i et minuts tid ved høj varme på grillen. Anret sliderbolle med sesammayonnaise, kyllingeskiver, Beauvais Chili Ketchup, bønnespirer, hakkede forårsløg, limebåde og koriander. Tip: Prøv denne slider med Beauvais Agurkerelish
- Børnevenlig Slider Rør først hakket kalv og flæsk med 1 spsk. salt, og kom derefter finthakket løg, æg, hvedemel og frisk kværnet peber i. Rør farsen godt sammen. Form små frikadeller og kom dem på træspyd. Grill frikadellerne ved høj varme i ca. 5 min. (roter dem undervejs). Halver sliderboller og rist dem i et minuts tid. ved høj varme på grillen. Anret sliderboller med Bähncke Mayonnaise, frikadellespyd, agurkeskiver, tomatskiver og Bähncke Ristet Løg.
Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @beauvaisdk