Bearnaise Sauce
Bearnaise sauce er uden tvivl en af danskernes absolutte favoritsaucer. Men det kan være rigtig svært at opnå den ægte smag af bearnaise. Heldigvis har Beauvais løsningen: Beauvais bearnaise essens er en spændende krydderieddike, som er en uundværlig ingrediens til dem, der foretrækker at lave saucen helt fra bunden. Prøv denne bearnaise sauce opskrift.
Serveringer: 4
Ingredienser
- 3 spsk. Beauvais bearnaise essens
- 3 spsk. vand
- 4 pasteuriserede æggeblommer
- 200 gram smeltet smør
- 2 spsk. tørret estragon
- 1/2 citron
Fremgangsmåde
- Smelt smørret i en gryde ved relativt svag varme
- Når smørret er smeltet, hæld forsigtigt den klare del af smørret i en skål. Den hvide/grumsede del skal ikke bruges
- Kom vand, bearnaise essens og æggeblommer i en tykbundet kasserolle ved middel varme
- Pisk massen indtil konsistensen er luftig
- Hæld herefter forsigtigt lidt af smørret i, og pisk videre. Tilsæt gerne én spiseskefuld smør ad gangen.
- Pas på at saucen ikke bliver for varm. Tag derfor gerne gryden lidt på og af varmen, mens du laver saucen.
- Tilsæt estragon og smag til med citronsaft
Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @beauvaisdk