bearnaise sauce opskrift

Bearnaise Sauce

Bearnaise sauce er uden tvivl en af danskernes absolutte favoritsaucer. Men det kan være rigtig svært at opnå den ægte smag af bearnaise. Heldigvis har Beauvais løsningen: Beauvais bearnaise essens er en spændende krydderieddike, som er en uundværlig ingrediens til dem, der foretrækker at lave saucen helt fra bunden. Prøv denne bearnaise sauce opskrift.
Serveringer: 4

Ingredienser

  • 3 spsk. Beauvais bearnaise essens
  • 3 spsk. vand
  • 4 pasteuriserede æggeblommer
  • 200 gram smeltet smør
  • 2 spsk. tørret estragon
  • 1/2 citron

Fremgangsmåde

  • Smelt smørret i en gryde ved relativt svag varme
  • Når smørret er smeltet, hæld forsigtigt den klare del af smørret i en skål. Den hvide/grumsede del skal ikke bruges
  • Kom vand, bearnaise essens og æggeblommer i en tykbundet kasserolle ved middel varme
  • Pisk massen indtil konsistensen er luftig
  • Hæld herefter forsigtigt lidt af smørret i, og pisk videre. Tilsæt gerne én spiseskefuld smør ad gangen.
  • Pas på at saucen ikke bliver for varm. Tag derfor gerne gryden lidt på og af varmen, mens du laver saucen.
  • Tilsæt estragon og smag til med citronsaft
Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @beauvaisdk