Hvidvinsmuslinger med Risotto
Ingredienser
Fisk
- 1 løg
- 2 gulerødder
- 1 porre
- 2 spsk. olie
- 4 fed presset hvidløg
- 2,5 dl hvidvin
- 1 pose citronsauce
- 2 tsk. salt
- 2 tsk. sukker
- 1000 g blåmuslinger
Risotto
- 400 g champignon
- 2 løg
- 20 g smør
- 4 dl risottoris
- 1 dl vin
- 8 dl grøntsagsboullion
- 3 dl revet ost
- salt, peber og persille
Fremgangsmåde
- Snit løg, gulerødder og porre fint.
- Svits det i olien med de pressede hvidløg.
- Tilsæt hvidvin og citronsauce sammen med salt og sukker. Lad det koge 1 minut.
- Skyl og rengør muslingerne i koldt vand.
- Hæld dem dernæst ned i gryden i og lad dem koge få minutter med vin, sauce og grøntsager, til de har åbnet sig.
- Rist champignonerne på panden.
- Når de er gyldne, lægges de i en skål, hvorefter løgene svitses i smør.
- Tilsæt ris og svits 1 minut mere.
- Hæld vin og boullion i ,og lad risene simre i 15-18 minutter, til de er møre.
- Vend derefter ost og champignoner i risene.
- Smag til med salt og peber, og pynt med persille.
Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @beauvaisdk