Rødtunge med kartofler og bønnesalat
Serveringer: 4
Ingredienser
Fisk
- 4 rødtungefileter
- 1 dl mel
- 20 g smør
- salt og peber
- 1 pose NemFisk Citronsauce
Kartofler
- 500 g kartofler
- 1 spsk. olie
- 2 tsk. salt
Bønner
- 200 g grønne bønner
- 50 g feta
- 1 rødløg
- 2 spsk. olie
- 1,5 spsk. balsamico
- salt og peber
- 100 g bacon i tern
- hakkede mandler
Fremgangsmåde
- Fileterne drysses med salt og peber og vendes i mel.
- De steges på panden i smør, ca. 2-3 minutter på hver side.
- Kartoflerne skæres i 0,5 cm tykke skiver og svitses i olie på panden.
- Tilsæt Salt, og lad kartoflerne riste under låg i ca. 15 minutter, mens der røres i dem jævnligt.
- Giv bønnerne et kort opkog i ca. 3 minutter.
- Lad dem køle i 5 minutter, imens rødløg snittes fint.
- Det blandes derefter i bønnerne sammen med fetaen.
- Bland balsamico, olie, salt og peber.
- Hæld det over bønnerne og pynt med bacon og hakkede mandler.
Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @beauvaisdk