Tunbøf med bulgursalat
Serveringer: 4
Ingredienser
Bøffer
- 4 tunbøffer á 150g
- olie til stegning
- salt og friskkværnet peber
- 1 pose NemFisk Citronsauce
Bulgursalat
- 350 g bulgur
- 1 rødløg
- 3 tomater
- 1 agurk
- frisk persille
- fetaost
Marinade
- 1 citron, saften herfra
- 1 spsk. olie
- 1 tsk. salt
- lidt peber
- 1 fed hvidløg
Fremgangsmåde
- Hæld bulguren i en skål og hæld vand over (følg vejledningen på pakken). Lad det stå og trække i 20 minutter. Hæld det resterende vand fra.
- Snit løg, tomater, agurk og persille fint og bland det i bulguren.
- Pisk dressingen sammen og hæld den over.
- Skær fetaosten i tern og drys over salaten.
- Forvarm panden og hæld lidt olie på.
- Steg tunbøffen 1-2 minutter på hver side og server den med den varme citronsauce.
Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @beauvaisdk